Mixaandehand bevindt zich op de eerste verdieping van een meer dan honderd jaar oude Friese pleats in het rustieke dorp Wergea, 6 kilometer boven de lucht van Grou en 6 kilometer onder de rook van Leeuwarden. Mixaandehand wordt in het voorjaar van 2006 opgericht door twee muzikale Wergeasters, Mirjam Timmer en Michiel Hoogenboezem. Mirjam is natuurlijk bekend als zangeres/componist van het succesvolle duo Twarres en van haar eigen solo-cariere onder de naam MIR. Michiel is al jarenlang een gerenommeerd producer-engineer van diverse binnen-en buitenlandse acts. Zoals de naam al zegt is Mixaandehand een ultieme mixstudio. Een dubje hier en daar kan natuurlijk altijd maar voor opnamen van bands en orkesten verwijzen wij op de linkspagina gaarne naar onze bevriende collega’s.
 
De studio beslaat een oppervlakte van ruim 45m2 en heeft met haar unieke loggia altijd daglicht en een schitterend uitzicht over de Friese weiden tot aan het scheepvaartverkeer op het Prinses Margrietkanaal. De studio is geheel digiloog. Dus het beste uit de analoge en digitale wereld, met als hart de analoge Euphonix CS2000 96 kanalen mixer en een krachtig Protools HD set. Naast de apparatuur die je verder kan vinden op de apparatuurlijst beschikt Mixaandehand over een grote tuin met daarin een verwarmd zwembad.
 
In haar korte bestaan hebben velen de weg naar  Mixaandehand weten te vinden. De staat van dienst vind je op onze projecten pagina.
 
Lopen bij jou de bussen helemaal vol of ontbreekt het jouw mix aan dynamische power neem dan eens contact op met Mixaandehand.
michielhoogenboezem@me.com 06-54924068